Erfgoeddag 2025: Game on!

In 2025 staat Erfgoeddag helemaal in het teken van actie. Onder de noemer Game on! draait Erfgoeddag 2025 volledig om sport, spel en beweging: van gokken en beginnersgeluk over competitie en fair play tot winnen en verliezen.

Op zoek naar inspiratie? Of u nu oude volksspelen nieuw leven wilt inblazen, een interactieve tentoonstelling over sportgeschiedenis organiseert, of met lokale jeugdverenigingen een doe-activiteit opzet: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe gaat u aan de slag met het thema? Om u op weg te helpen, staat er een hele reeks inspiratieblogs voor u klaar: een groeiende verzameling ideeën, werkvormen, locaties, mogelijke partners en inhoudelijke voorbeelden.

Webinar over het nieuwe thema ‘Game on!’

U wilt graag een activiteit rond sport, spel en erfgoed organiseren maar hebt nog nood aan extra informatie? Schrijf u dan in voor het gratis webinar op 9 oktober van 13 tot 14 uur. Bovenop heel wat inspiratie krijgt u handige tips om uw activiteiten te registreren en leert u hoe u optimaal kan meesurfen op onze communicatie.